מתכון

פונדנט שוקולד ממולא בכדור לינדור

פונדנט עשיר עם מילוי מפתיע, במיוחד ליום האהבה

1,714 בשלנים התעניינו במתכון זה
פונדנט שוקולד ממולא בכדור לינדור של הקונדיטורית נטע דביר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: קרן ברק
פונדנט שוקולד ממולא בכדור לינדור של הקונדיטורית נטע דביר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: קרן ברק

כלים: 8 תבניות אישיות.

מקפיאים את כדורי הלינדור שעות אחדות לפני תחילת העבודה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

ממסים את השוקולד והחמאה מעל בן מארי (או במיקרוגל בפולסים של 30 שניות). בקערה נפרדת טורפים היטב את הביצים והסוכר. מכניסים את תערובת הביצים והסוכר לתוך השוקולד בהדרגה תוך כדי טריפה (נזהרים שלא לבשל את הביצים).

2

מוסיפים את הקמח ובוחשים עד שמתקבלת בלילה אחידה. יוצקים את הבלילה לתבניות אישיות עד ל-¾ מגובה התבנית. במרכז כל תבנית מניחים כדור לינדור קפוא.

3

אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 8-10 דקות, או עד שהחלק העליון של הפונדנט יציב בצדדים אך עדיין רוטט במרכז.