מתכון

פונדנט שוקולד ממולא בכדור לינדור

3 דירוגים
פונדנט שוקולד ממולא בכדור לינדור של הקונדיטורית נטע דביר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: קרן ברק
פונדנט שוקולד ממולא בכדור לינדור של הקונדיטורית נטע דביר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: קרן ברק

פונדנט עשיר עם מילוי מפתיע, במיוחד ליום האהבה

כלים: 8 תבניות אישיות.

מקפיאים את כדורי הלינדור שעות אחדות לפני תחילת העבודה.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

ממסים את השוקולד והחמאה מעל בן מארי (או במיקרוגל בפולסים של 30 שניות). בקערה נפרדת טורפים היטב את הביצים והסוכר. מכניסים את תערובת הביצים והסוכר לתוך השוקולד בהדרגה תוך כדי טריפה (נזהרים שלא לבשל את הביצים).

2

מוסיפים את הקמח ובוחשים עד שמתקבלת בלילה אחידה. יוצקים את הבלילה לתבניות אישיות עד ל-¾ מגובה התבנית. במרכז כל תבנית מניחים כדור לינדור קפוא.

3

אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 8-10 דקות, או עד שהחלק העליון של הפונדנט יציב בצדדים אך עדיין רוטט במרכז.