מתכון

פטוצ'יני חמאת לימון, קרפצ'ו זוקיני צרוב

פברואר 2019
4 דירוגים
פטוצ'יני חמאת לימון, קרפצ'ו זוקיני צרוב, מרווה ופרמזן של שף חנוך שכטר. צילום: אליענה גולומב. סטיילינג: תמר מרקוביץ
פטוצ'יני חמאת לימון, קרפצ'ו זוקיני צרוב, מרווה ופרמזן של שף חנוך שכטר. צילום: אליענה גולומב. סטיילינג: תמר מרקוביץ

שף חנוך שכטר מגיש מתכון למנה מרעננת של פסטה ירקות בניחוח לימוני

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

2

מניחים במחבת קרה חמאה, קליפת לימון מגוררת, עלי מרווה, מלח ומים. ממיסים את הכל על אש נמוכה.

3

חותכים את הזוקיני דק ככל האפשר, מתבלים בשמן זית ובמלח ומחממים בתנור בחום של 220 מעלות כ-15 דקות או עד השחמה. מוסיפים למחבת.

4

מוסיפים את הפסטה למחבת, מערבבים עם הרוטב על אש גבוהה, עד שבניעור הפסטה במחבת לא נותר נוזל אחריה והרוטב נדבק לפסטה (כדקה או שתיים).

5

מעבירים לקערה ומוסיפים גבינת פרמזן מגוררת.