חשוב להניח את התבנית במרחק מה מגוף החימום של הגריל, כדי שהגבינה תשחים בנחת. אפשר לקלות על פרוסות לחם, פיתה או טורטייה.
גיוון: קרוסטיני פטריות צלויות – קולים 10 פרוסות באגט עם מעט שמן זית ושום כ- 10 דקות או עד הזהבה. מניחים עליהן את הפטריות, הגבינה והאורגנו ואופים עוד 10 דקות כמו במתכון.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים גריל בתנור לחום בינוני ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2
מסדרים פטריות בתבנית. מזלפים מעל שמן זית ומפזרים גבינה, אורגנו, מלח ופלפל.
3
צולים כ-10 דקות או עד שהגבינה נמסה ומזהיבה. מגישים מייד.