מתכון

פטריות צלויות עם גבינה ואורגנו

דצמבר 2019
2 דירוגים
פטריות צלויות עם גבינה ואורגנו. מתכון וסגנון: אוריה גבע | צילום: דניה ויינר
פטריות צלויות עם גבינה ואורגנו. מתכון וסגנון: אוריה גבע | צילום: דניה ויינר

מנת פתיחה ונשנוש שיכולה להשתלב בכל ארוחה

חשוב להניח את התבנית במרחק מה מגוף החימום של הגריל, כדי שהגבינה תשחים בנחת. אפשר לקלות על פרוסות לחם, פיתה או טורטייה.

גיוון: קרוסטיני פטריות צלויות – קולים 10 פרוסות באגט עם מעט שמן זית ושום כ- 10 דקות או עד הזהבה. מניחים עליהן את הפטריות, הגבינה והאורגנו ואופים עוד 10 דקות כמו במתכון.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים גריל בתנור לחום בינוני ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מסדרים פטריות בתבנית. מזלפים מעל שמן זית ומפזרים גבינה, אורגנו, מלח ופלפל.

3

צולים כ-10 דקות או עד שהגבינה נמסה ומזהיבה. מגישים מייד.