מתכון

פילה אמנון עם תרד וצנוברים

דצמבר 2018
1 דירוגים
פילה אמנון עם תרד וצנוברים של מסעדת בני הדייג. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן
פילה אמנון עם תרד וצנוברים של מסעדת בני הדייג. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן

מנה שמכינים את כולה באותה המחבת. כמה שהיא קלה להכנה ככה היא טעימה ואפילו יותר

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים מחבת יבשה וקולים בה את הצנוברים עד השחמה (להיזהר לא לשרוף). מוציאים ומניחים בצד.

2

מחממים באותה מחבת כף שמן זית ומוסיפים את עלי התרד והשום הכתוש. מתבלים במעט מלח, פלפל וצ'ילי גרוס. מטגנים 2-3 דקות עד שהתרד מאבד מנפחו ומתרכך. מוציאים ומניחים בצד.

3

מוסיפים לאותה מחבת 2 כפות שמן זית ומניחים את נתחי הדג כשהצד של העור על המחבת. צורבים את הדגים על אש בינונית 3 דקות, הופכים לצד השני וצורבים 2 דקות נוספות.

להגשה

4

מסדרים בצלחות ערימות קטנות של התרד המוקפץ, מניחים עליהן את פילה הדג ומפזרים כמה צנוברים מעל.