מתכון

פילה הטבחים

אפריל 2017
1 דירוגים
צילום: רונן מנגן | סגנון: רותם ניר
צילום: רונן מנגן | סגנון: רותם ניר

נתח פילה שמושרה במרינדה שהיא שילוב קווקזי, אזרביג’ני וגרוזיני

מכינים את המשרה כמה שעות מראש עד יממה לפני הצלייה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל החומרים בקערה או בתבנית עמוקה ומשהים את נתח הפילה למשך 3 שעות לפחות ועד 24 שעות במקרר. מוציאים את הבשר מהמרינדה ומנגבים.

2

מניחים על גריל פחמים וחורכים 8 דקות מכל צד, ואפשר קצת יותר למי שאוהב את הבשר עשוי יותר.

גיוון:

משתמשים באותה המרינדה להכנת שיפודי טלה. מחליפים את הפילה בנתחי שוק טלה חתוכים לקוביות בגודל 3 ס"מ. משרים 3-24 שעות במקרר. משפרים וצולים 5 דקות מכל צד.