מתכון

פינה קולדה ירוקה

יולי 2017
צילום: עודד מרום | סגנון: דיאנה לינדר
צילום: עודד מרום | סגנון: דיאנה לינדר

האננס מכיל אנזימים שעוזרים למערכת העיכול, עלי התרד מכילים ברזל ומינרלים ושמן הקוקוס תורם לתחושת השובע.

האננס מכיל אנזימים שעוזרים למערכת העיכול, עלי התרד מכילים ברזל ומינרלים ושמן הקוקוס תורם לתחושת השובע.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה (לא חובה):

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מורחים מעט דבש על שפת כל כוס וטובלים בצלחת עם קוקוס טחון לציפוי.

2

טוחנים את חומרי הגלם בבלנדר תחילה עם מחצית מכמות הנוזלים. מוסיפים עוד נוזל עד לקבלת הסמיכות הרצויה.

3

יוצקים לכוסות המקושטות ונועצים חתיכת אננס על שפת הכוס לקישוט.

גיוון: אם אין אננס טרי, משרים אננס מיובש (לא מסוכר) במים למשך 5 שעות.