מתכון

פיש אנד אייסברג

מרץ 2020
9 דירוגים
פיש & אייסברג של שף אסף גבאי. צילום: אסף גבאי
פיש & אייסברג של שף אסף גבאי. צילום: אסף גבאי

שפים מבשלים בבית: שף אסף גבאי (שיינע) מכין דגים מטוגים בבלילה עם תוספת מרעננת של סלט חסה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לבלילה:

לסלט

לרוטב הסלט

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים את הדגים

1

מערבבים את כל חומרי הבלילה בקערה ומשרים בה את הדגים במשך 3 דקות.

2

מחממים שמן במחבת, מוציאים את הדגים מהבלילה ומטגנים כ-2 דקות מכל צד עד שהדגים זהובים. מוציאים לצלחת.

מכינים את הסלט

3

טורפים את כל חומרי הרוטב בקערה סלט. מוסיפים לקערה חסה ובצל ומערבבים קלות עד שהחסה והבצל נעטפים ברוטב. מפזרים מעל גרעיני דלעת קלויים ומגישים לצד הדג.