• לרכישת מנוי למגזין
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Contact
השולחן
  • מתכונים
  • מסעדות
  • חדשות
  • כתבות
  • טורים
  • אפייה
  • סופשבוע טעים
  • מתכונים לשבועות
  • עוגת גבינה
  • עוד
    • מרקים
    • בריא
    • בראנץ'
    • פסטה
    • בשר
    • דגים
    • טבעוני
    • גבינות
    • קינוחים
    • יין ואלכוהול
    • תוכן מקודם

פיש & צ'יפס

מקודם

הבירה שבבלילה מבטיחה ציפוי אורירי ופריך ודג רך מבפנים. באנגליה, מולדת הפיש אנד צ'יפס, מגישים את המנה עם חומץ

מאת יורי סנצ'וק וים 7
אוגוסט 2019
פיש אנד צ'יפס של שף יורי סנצ'וק, ים 7. צילום: אמיר מנחם. סטיילינג: ענת לבל
פיש אנד צ'יפס של שף יורי סנצ'וק, ים 7. צילום: אמיר מנחם. סטיילינג: ענת לבל
  • 5 מנות
  • 15 דקות
  • קל
  • כשר
  • דגים
  • Facebook
  • Pinterest
  • Email
  • הדפסה
  • 0שיתופים
  • 12,353צפיות

החומרים טבלת מידות ומשקלות

מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו בהנחה מיוחדת THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

לבלילה

אופן ההכנה

1

מכינים את הבלילה: מערבבים בקערה את מרכיבי הבלילה לאיחוד.

2

מחממים שמן לטיגון עמוק. טובלים את נתחי הדג בבלילה, מצפים היטב ומטגנים בשמן כ־5 דקות עד שהציפוי משחים. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג. מגישים עם רבעי לימון וצ'יפס.


  • קל
  • כשר
  • דגים
  • צ'יפס
  • מתכונים לילדים
  • ארוחות צהריים
  • ארוחות ערב
  • אוכל אנגלי
  • פיש אנד צ'יפס
  • מתכונים ממומנים

ערוצי תוכן

  • מתכונים
  • מסעדות
  • חדשות
  • אנשים
  • טורים
  • בריא
  • מיוחד
  • יין ואלכוהול
  • קפה

מיוחדים

  • אפייה
  • בשר ישראלי
  • דגים
  • טבעוני
  • מרקים
  • גבינות
  • קינוחים
  • פסטה

שירות לקוחות

  • שירות למנויי המגזין
  • לרכישת מנוי
  • תנאי שימוש
  • מדיניות פרטיות
  • הצהרת נגישות
  • כתבו לנו

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

  • אודות ״השולחן״
  • המערכת
  • פרסום ושיתופי פעולה
  • תוכן מקודם
  • אתרים נוספים בקבוצה:
  • Timeout.co.il
  • Atmag.co.il
  • Thespoiler.co.il
© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2022
Designed, Developed and Powered by RGB Media
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של מגזין "השולחן" עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!