• Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Contact
השולחן
  • מתכונים
  • בריא
  • אפייה
  • מתכונים לילדים
  • סופשבוע טעים
  • סלטים
  • לחם
  • יין ואלכוהול
  • מתכונים לשבועות
  • עוד
    • פסטה
    • בשר
    • טבעוני
    • בראנץ'
    • דגים
    • גבינות
    • קינוחים
    • מסעדות
    • כתבות
    • טורים
    • תוכן מקודם

פיתבולה

מקודם

קולים חצאי פיתות על הגריל או במחבת, מכסים ביוגורמה כבשים ובסלט טבולה כרובית רענן וזוללים

מאת קינן בסל
מאי 2020
פיתבולה של קינן בסל, המחלבה מבית יצחק. צילום: תמוז רחמן
פיתבולה של קינן בסל, המחלבה מבית יצחק. צילום: תמוז רחמן
  • 2 מנות
  • 10 דקות
  • קל מאוד
  • כשר
  • צמחוני
  • Facebook
  • Pinterest
  • Email
  • הדפסה
  • 0שיתופים
  • 12,353צפיות

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

חוצים את הפיתה ל-2 לרוחבה וקולים את עיגולי הפיתה על הגז באש גלוייה (או על רגיל פחמים) עד שהם מזהיבים. מורידים מהאש ומורחים בשמן זית.

2

מערבבים את כל מרכיבי הסלט.

3

מורחים על כל חצי פיתה 2 כפות יוגורמה ומגישים לצד הסלט.


  • קל מאוד
  • כשר
  • צמחוני
  • מתכונים לשבועות
  • סלטים
  • מנות ראשונות
  • מתכונים קלים לשבועות
  • יוגורט
  • כרובית
  • אפטר פארטי שבועות
  • מתכונים בריאים לשבועות
  • סלט טאבולה
  • מתכונים ממומנים
  • מתכוני שבועות של המחלבה מבית יצחק
  • מארחים עם המחלבה מבית יצחק

ערוצי תוכן

  • מתכונים
  • מסעדות
  • חדשות
  • אנשים
  • טורים
  • בריא
  • מיוחד
  • יין ואלכוהול
  • קפה

מיוחדים

  • אפייה
  • בשר ישראלי
  • דגים
  • טבעוני
  • מרקים
  • גבינות
  • קינוחים
  • פסטה

שירות לקוחות

  • תנאי שימוש
  • מדיניות פרטיות
  • הצהרת נגישות
  • כתבו לנו

מובייל 1 תקשורת סלולרית בע"מ

  • אודות ״השולחן״
  • פרסום ושיתופי פעולה
  • תוכן מקודם
© מובייל 1 תקשורת סלולרית בע"מ 2025
Designed, Developed and Powered by RGB Media