מתכון

פלאנט בייסד שוקולד

ינואר 2021
פלאנט בייסד שוקולד של מיכל חביביאן. צילום: שני בריל. סטיילינג: עינב רייכנר
פלאנט בייסד שוקולד של מיכל חביביאן. צילום: שני בריל. סטיילינג: עינב רייכנר

הכנת שוקולד בבית יכולה להיות פשוטה

הדבר מאפשר לנו לשלוט ברמת המתיקות (עם נגיעה קלה של חריפות) ובתוספות שישתלבו, וכך להפוך את השוקולד לקינוח קטן שמחכה לפנק אותנו עם הרבה דברים טובים שיש לעולם הצומח להציע לנו.

כך מכינים מרקחת תפוזי דם.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

תוספות (לבחירה)

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

ממיסים את תכולת הערכה (קקאו וחמאת קקאו) בבן מארי. כשהשוקולד נמס מסירים את הקערה מהלהבה ומהבן מרי, מוסיפים את המייפל ומטמיעים.

2

שופכים את התערובת על נייר אפייה (אין צורך בתבנית) ומפזרים מעל את יתר המרכיבים. ממתינים כחצי שעה עד שהשוקולד מתקשה לגמרי, שוברים לחתיכות ושומרים בקופסה אטומה במקרר. מומלץ לאכול עם מרקחת תפוזי דם (קישור בראש העמוד).