מתכון

פלאפל כרובית

דצמבר 2018
11 דירוגים
פלאפל כרובית של שף גיל הררי. צילום: רמי זרנגר
פלאפל כרובית של שף גיל הררי. צילום: רמי זרנגר

מתכון טבעוני וקליל שהופך את הכרובית למעדן של ממש

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות.

2

מחממים מעט שמן קוקוס במחבת, משחימים את הבצל ומוסיפים את השום ל-3 דקות נוספות.

3

מערבבים את כל המרכיבים בקערה. מניחים במקרר שעה. יוצרים כדורים קטנים, מניחים על מגש עם נייר אפייה משומן בשמן זית ואופים 25 דקות.