מתכון

פלאפל כרובית

דצמבר 2018
4 דירוגים
פלאפל כרובית של שף גיל הררי. צילום: רמי זרנגר
פלאפל כרובית של שף גיל הררי. צילום: רמי זרנגר

מתכון טבעוני וקליל שהופך את הכרובית למעדן של ממש

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות. מחממים מעט שמן קוקוס במחבת, משחימים את הבצל ומוסיפים את השום ל-3 דקות נוספות. מערבבים את כל המרכיבים בקערה. מניחים במקרר שעה. יוצרים כדורים קטנים, מניחים על מגש עם נייר אפייה משומן בשמן זית ואופים 25 דקות.

2

מחממים מעט שמן קוקוס במחבת, משחימים את הבצל ומוסיפים את השום ל-3 דקות נוספות.

3

מערבבים את כל המרכיבים בקערה. מניחים במקרר שעה. יוצרים כדורים קטנים, מניחים על מגש עם נייר אפייה משומן בשמן זית ואופים 25 דקות.