מתכון

פלאפל סרדינים וחומוס של רפי כהן

מאי 2016
3 דירוגים
פלאפל סרדינים וחומוס. צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר
פלאפל סרדינים וחומוס. צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר

מנה של רפי כהן בהשראת אחת המנות הפופולריות במטבח המרוקאי: קציצות סרדינים מוגשות בתוך תבשיל של גרגרי חומוס

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לטיגון:

להגשה:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

טוחנים פעמיים את כל החומרים למעט מלח במטחנת בשר או במעבד מזון. מוסיפים מלח ומערבבים היטב. מכסים ומכניסים למקרר לשעתיים.

2

משמנים את כפות הידיים ויוצרים מהתערובת כדורים קטנים בגודל אגוזי מלך.

3

מחממים שמן תירס לטיגון עמוק (טמפ' של 180 למי שיש מדחום) ומטגנים את הפלאפל 4-3 דקות עד להזהבה עמוקה. מוציאים לנייר סופג בעזרת כף מחוררת.

4

מגישים עם פיתות, טחינה וירקות טריים.