מתכון

פלוט סנט מור ועגבניות מיובשות

2 דירוגים
פלוט סנט מור ועגבניות מיובשות של קרן ואיציק קדוש. צילום וסטיילינג: אנטולי מיכאלו
פלוט סנט מור ועגבניות מיובשות של קרן ואיציק קדוש. צילום וסטיילינג: אנטולי מיכאלו

שפים קרן ואיציק צדוק מגישים מתכון למקלות פלוט משובצים בגבינת סנט מור ועגבניות מיובשות

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים במיקסר עם וו לישה את הקמח, המים והשמרים ולשים כ-10 דקות. מוסיפים את המלח, לשים דקה ומוסיפים את העגבניות, השום והגבינות. מערבבים כדקה עד השתלבותם בתערובת הבצק. מניחים לתפיחה בקערת המיקסר כשעה.

2

מחלקים ל-10 יחידות ומגלגלים כל אחת לגליל צר וארוך באורך של עד 25 ס"מ.

3

מתפיחים התפחה נוספת כשעה, מורחים מעט במים ומפזרים שומשום. אופים בחום של 220 מעלות עד 15 דקות.