מתכון

פלמידה כבושה בסלק

יוני 2020
פלמידה כבושה בסלק של דיוויד פרנקל. צילום: אילן נחום | סגנון: טליה אסיף
פלמידה כבושה בסלק של דיוויד פרנקל. צילום: אילן נחום | סגנון: טליה אסיף

פלמידה לבנה, קמפארי בשביל המרירות והסלק נותן טעם ובעיקר צבעוניות מדליקה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לכבישה

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים את חומרי הכבישה בקערה גדולה ומשרים בהם את נתח הדג במשך 5 שעות מחוץ למקרר.

2

מנגבים את הדג מנוזלי הכבישה ושומרים בקירור.

להגשה

3

פורסים דק ומניחים בצלחת. מזלפים שמן זית ומתבלים במלח אטלנטי ופלפל שחור.