מתכון

פלפלים ירוקים חריפים במילוי עלי גפן וגבינת המאירי

מאי 2019
2 דירוגים
פלפלים ירוקים חריפים במילוי עלי גפן וגבינת המאירי של רינת צדוק. צילום: שני בריל
פלפלים ירוקים חריפים במילוי עלי גפן וגבינת המאירי של רינת צדוק. צילום: שני בריל

הפלפלים נצלים על משמשים טריים ונעטפים במתיקות עדינה. הטעמים הדומיננטיים מתמתנים באפייה ומתגבשים

לגיוון: אם אתם לא אוהבים פלפלים חריפים ניתן להמיר אותם בפלפלי שושקה מוארכים.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

למלית

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים את מרכיבי המלית בקערה. נזהרים לא למעוך את המרכיבים. ממלאים את הפלפלים במלית ומניחים בצד.

2

מחממים תנור ל־180 מעלות.

3

יוצקים שמן זית לתבנית ומוסיפים פלחי משמשים, שיני שום, לימון וזעתר.

4

מפזרים מלח גס, פלפל שחור ודבש ענבים, מערבבים בעדינות ומניחים מעל את הפלפלים הממולאים.

5

אופים כ־15 דקות עד שהפלפלים מזהיבים. מוציאים מהתנור ומזגגים במעט דבש ענבים.