מתכון

פלפלים קלויים עם שקדים וגבינת עיזים

יוני 2019
2 דירוגים
פלפלים קלויים עם שקדים וגבינת עיזים. צילום: shutterstock
פלפלים קלויים עם שקדים וגבינת עיזים. צילום: shutterstock

מנה שהיא חצי סלט וחצי מטבל. רק זכרו להוציא את הגבינה מהמקרר שעה לפני הרכבת המנה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

קולים את הפלפלים המתוקים והחריפים על הגריל או בתנור שחומם לטמפ' הגבוהה ביותר עד שקליפתם נשרפת ובשרם מתרכך.

2

מכניסים את הפלפלים לקערה ומכסים בניילון נצמד. משהים 10 דקות ולאחר מכן מסלקים את הקליפות והגרעינים.

3

קוצצים את בשר הפלפלים דק בסכין גדול או כותשים אותם במכתש ועלי גדולים.

4

מחממים מחבת בעלת תחתית עבה, מוסיפים שמן זית, את בשר הפלפלים והאנשובי ומבשלים על להבה נמוכה כ-15 דקות. מערבבים מפעם לפעם בכף עץ, מוסיפים שקדים ומערבבים.

5

מניחים לפלפלים להתקרר לטמפ' החדר ומעבירים אותם לצלחת הגשה. בוזקים מלח גס, מסדרים מלמעלה פרוסות גבינה ומגישים מייד.