מתכון

פנצנלה מקומי

סלט ירקות קראנצ'י בסגנון פנצנלה או פאטוש. התימין הטרי נותן את הטון ומשתדך נפלא לעגבנייה

מרץ 2025
פנצנלה מקומי של עופרי זוטא. סטיילינג: אוריה גבע (צילום: דניאל לילה)
פנצנלה מקומי של עופרי זוטא. סטיילינג: אוריה גבע (צילום: דניאל לילה)

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לפיתה צ'יפס:

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל 190 מעלות.

2

מכינים את הפיתה צ'יפס: מברישים את צידם הפנימי של חצאי הפיתות בשמן זית, מפזרים מעט פפריקה או זעתר ומלח. חותכים או קורעים לפיסות

3

אופים כ 7- דקות עד לקבלת קרעי פיתה פריכים. מצננים היטב ושומרים בכלי אטום.

4

מכינים את הסלט: מערבבים את הירקות עם שאר החומרים, מוסיפים את קרעי הפיתה הקלויה ומגישים מייד