מתכון

פנקייק קלאסי של רות סירקיס

דצמבר 2018
24 דירוגים
פנקייק. צילום: shutterstock
פנקייק. צילום: shutterstock

עם קלאסיקה לא מתווכחים: המתכון הכי טוב לפנקייק שאנחנו מכירים נמצא בספר המיתולוגי "ילדים מבשלים" של רות סירקיס

כלים: כוס, נפה, כפית, כף, מזלג, קערה גדולה, קערה בינונית, מחבת גדולה ושטוחה, כף עץ, ספל קטן, מרית מתכת.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מנפים את הקמח ואת אבקת האפייה לתוך הקערה הגדולה (אפשר להחליף בכוס קמח תופח). מוסיפים את הסוכר. טורפים את הביצים בקערה הבינונית. מוסיפים את החלב, 2 כפות שמן ותמצית הווניל. מערבבים היטב.

2

מוסיפים את תערובת הנוזלים לקערת הקמח ובוחשים בכף עץ, היטב ובזריזות, רק עד שהקמח נרטב ומתקבלת בלילה נוזלית די סמיכה.

3

משמנים את המחבת במפית נייר טבולה בכפית שמן ומחממים בחום בינוני-גבוה. מודדים מנות בלילה במצקת או בספל קטן. יוצקים למחבת החמה. כאשר נוצרות על המחבתיות בועות גדולות מחזיקים בידית המחבת והופכים את המחבתיות במרית. ממשיכים לטגן עד שהצד השני משחים. אין צורך להפוך שנית. מוציאים את המחבתיות המוכנות לצלחת. ממשיכים להכין מחבתיות עד שכל הבלילה נגמרת.

4

מגישים עם סירופ מייפל או סירופ שוקולד.