מתכון

פנקייק

מרץ 2019
3 דירוגים
פנקייק של שף חנוך שכטר. צילום : מיכל בר נס. סטיילינג: מורן אפטר
פנקייק של שף חנוך שכטר. צילום : מיכל בר נס. סטיילינג: מורן אפטר

התעוררתם מאוחר? השף חנוך שכטר דאג למתכונים לבראנץ' ובראשם מככב הפנקייק

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מנפים יחד לקערה בעזרת מסננת את הקמח, אבקת האפייה והמלח.

2

בקערה נפרדת טורפים את הביצים, החמאה והסוכר כ-3 דקות. מערבבים את החלב עם תערובת הביצים. מוסיפים את המרכיבים היבשים לתערובת הביצים והחלב בעזרת מטרפה.

טיגון

3

מחממים מחבת טפלון מעל להבה בינונית. יוצקים כף מהבלילה למחבת החמה, ולצדה כפות נוספות מהבלילה ככל שמאפשר המקום.

4

כשהפנקייק מתמלא בועות קטנות והבלילה טרם התייבשה, הופכים אותו בעזרת מרית מתכת דקה. מוציאים כשמרכז הפנקייק נראה יבש כשבוצעים אותו.