מתכון

פסטה בחמאת אנשובי

הרוטב הכי מהיר והכי טעים שאני מכירה

פסטה בחמאת אנשובי של אורלי פלאי־ברונשטיין. סטיילינג: אוריה גבע (צילום: דן לב)
פסטה בחמאת אנשובי של אורלי פלאי־ברונשטיין. סטיילינג: אוריה גבע (צילום: דן לב)

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

ממיסים חמאה עם שמן זית (כדי למנוע חריכה) במחבת גדולה ורחבה ומוסיפים צ'ילי, שום ואנשובי. כשעולה ריח, מוסיפים את הפסטה ומערבבים יחד.

2

מוסיפים פטרוזיליה ו/או פרמזן ומגישים מייד.