החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
ממיסים חמאה עם שמן זית (כדי למנוע חריכה) במחבת גדולה ורחבה ומוסיפים צ'ילי, שום ואנשובי. כשעולה ריח, מוסיפים את הפסטה ומערבבים יחד.
2
מוסיפים פטרוזיליה ו/או פרמזן ומגישים מייד.
הרוטב הכי מהיר והכי טעים שאני מכירה
ממיסים חמאה עם שמן זית (כדי למנוע חריכה) במחבת גדולה ורחבה ומוסיפים צ'ילי, שום ואנשובי. כשעולה ריח, מוסיפים את הפסטה ומערבבים יחד.
מוסיפים פטרוזיליה ו/או פרמזן ומגישים מייד.