מתכון

פסטה מהירה דלת פחמימות

יוני 2019
פסטה מהירה דלת פחמימות של גולדי אלישר. צילום:  רמי זרנגר
פסטה מהירה דלת פחמימות של גולדי אלישר. צילום: רמי זרנגר

מנת פסטה מהירה וקלה להכנה: גן עדן לסוכרתיים שלא מוכנים לוותר על מלכת המטבח האיטלקי

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים היטב בכוס ביצה, כף חמאת שקדים וקורט מלח.

2

משטחים את התערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-5 דקות בחום של 170 מעלות.

3

מוציאים מהתנור וחותכים את המאפה לרצועות בגודל שמעדיפים.

4

יוצקים על הפסטה רוטב לפי הטעם.