החומרים טבלת מידות ומשקלות
לבצק פסטה
לרוטב
אופן ההכנה
מכינים את הפסטה
1
מערבבים את מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה. מרדדים את הבצק עד לעובי 1/2 ס"מ. חותכים את הבצק לרצועות ארוכות ועבות ברוחב 2 ס"מ ובאורך 10 ס"מ.
מכינים את הרוטב
2
מחממים שמן זית בסיר על אש בינונית, מוסיפים את כל הירקות החלוטים ומקפיצים קלות. מוסיפים עגבניות שרי, שום, תימין ותבלינים ומטגנים כ־3 דקות. מוסיפים יין לבן וממשיכים לבשל כ־5 דקות.
3
מבשלים את הפפרדלה במים מומלחים כ־4 דקות, מעבירים מיד לסיר הרוטב ומקפיצים קלות. מסירים מהאש ומוסיפים בזיליקום ופטרוזיליה.
4
מעבירים לצלחות הגשה ומגררים מעל גבינת מימולט.