מתכון

פסטה עם טונה וכוסברה

4 דירוגים
פסטה עם טונה וכוסברה. צילום: shutterstock
פסטה עם טונה וכוסברה. צילום: shutterstock

אף איטלקי לא היה חושב לשדך אותה לפסטה, אבל הנה הוכחה נוספת לכך שכוסברה טרייה יכולה להגדיר מחדש מאכלים מוכרים

ל

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מבשלים פסטה בשפע מי מלח רותחים עד לדרגת אל-דנטה ומסננים.

2

מערבבים טונה בקערה יחד עם שמן הזית שבו היא שומרה, שום, פלפל חריף, קליפה מגוררת ומיץ לימון.

3

מוסיפים את הפסטה לקערה עם הטונה ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים כוסברה, מערבבים שוב במהירות ומגישים מייד.