מתכון

פסטה עם רצועות זוקיני, נענע, שום וצפתית קשה

1 דירוגים
פסטה עם רצועות זוקיני, נענע, שום וצפתית קשה של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
פסטה עם רצועות זוקיני, נענע, שום וצפתית קשה של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

חום הפסטה מרכך את רצועות הזוקיני מבלי לפגוע בצבען הירוק ומרקמן. צפתית מוסיפה מליחות עדינה ושונה מהפרמזן המוכרת

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מבשלים את הפסטה בסיר עם מי מלח רותחים עד לדרגת אל-דנטה.

2

בינתיים מערבבים את שאר החומרים בקערה.

3

מסננים את הפסטה ומעבירים לקערה עם שאר המרכיבים. מערבבים ומגישים מייד.