החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מבשלים את הפסטה בסיר עם מי מלח רותחים עד לדרגת אל-דנטה.
2
בינתיים מערבבים את שאר החומרים בקערה.
3
מסננים את הפסטה ומעבירים לקערה עם שאר המרכיבים. מערבבים ומגישים מייד.
חום הפסטה מרכך את רצועות הזוקיני מבלי לפגוע בצבען הירוק ומרקמן. צפתית מוסיפה מליחות עדינה ושונה מהפרמזן המוכרת
מבשלים את הפסטה בסיר עם מי מלח רותחים עד לדרגת אל-דנטה.
בינתיים מערבבים את שאר החומרים בקערה.
מסננים את הפסטה ומעבירים לקערה עם שאר המרכיבים. מערבבים ומגישים מייד.