מתכון

פסטה שחורה-צבעונית

2 דירוגים
פסטה שחורה-צבעונית של תולי ומגי (פיינגולד) ביבי. צילום: דניאל לילה
פסטה שחורה-צבעונית של תולי ומגי (פיינגולד) ביבי. צילום: דניאל לילה

הטעמים הבועטים שלה הם תוצאה של שימוש במוצרי מזווה טובים והיא אהובה גם על ילדים על אף שהיא מכילה יין

בארץ יש פסטה שחורה כשרה, שנצבעת בעזרת קצת אבץ; במעדניות אפשר להשיג את הגרסה המקורית, שעושה שימוש בדיו דיונונים. האפקט של הצבע מרשים במיוחד והפסטה הזו יכולה בקלות להפוך למנת אירוח.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מבשלים פסטה בשפע מי מלח לפי הוראות היצרן לדרגת אל-דנטה. מסננים.

2

בינתיים מחממים שמן זית במחבת גדולה. מוסיפים שום מעוך, שום קונפי וארטישוק ומטגנים 2 דקות תוך ערבוב עד שעולה ניחוח של שום. מוסיפים עגבניות משני סוגים ומערבבים דקה.

3

מוסיפים למחבת את הפסטה, זיתים ויין לבן ומבשלים 4-3 דקות תוך נענוע המחבת עד שהפסטה נעטפת ברוטב.

4

מעבירים לקערת הגשה. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים עלי בזיליקום טריים ומגישים.