מתכון

פריטטה ארטישוק וגבינת פטה

אוקטובר 2019
1 דירוגים
פריטטה. צילום: shutterstock
פריטטה. צילום: shutterstock

הפריטטה הזו היא בין אומלט מושקע לפשטידה טעימה, קלילה ולא משמינה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־180 מעלות.

2

מחממים מחבת בינונית (עם ידית מתכת שיכולה להיכנס לתנור) על להבה בינונית. מוסיפים שמן זית ובצל ומאדים כ־3 דקות תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהבצל רך. מפזרים את הבצל באופן שווה במחבת.

3

טורפים ביצים בקערה, מתבלים במלח ופלפל ויוצקים למחבת. מסדרים מעל רבעי ארטישוק, גבינת פטה ובזיליקום ומבשלים כ־3 דקות עד ששולי הפריטטה מתחילים להתייצב.

4

מעבירים את המחבת לתנור ואופים כ־15 דקות עד שהפריטטה זהובה.