מתכון

פרנץ' טוסט של הנורמן

יולי 2019
11 דירוגים
פרנץ' טוסט של שף ברק אהרוני. צילום: אנטולי מיכאלו
פרנץ' טוסט של שף ברק אהרוני. צילום: אנטולי מיכאלו

מתכון שלוקח את הפרנץ' טוסט למקסימום

לחם בריוש חמאתי (או חלה, אם אתם רוצים למנן את רמת השחיתות) מושרה בבלילת שמנת מתוקה, חלב וביצים, ומטוגן בחמאה וסוכר. כדי לשבור את המתיקות מצרפים בהגשה קרם פרש מעודן ונקטרינה צלויה שמעניקה מעט חמצמצות.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לבלילה

לטיגון

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבלים היטב בבלנדר את חומרי הבלילה ומעבירים לצלחת חצי שטוחה.

2

משרים כל פרוסה בבלילה במשך 10 שניות בכל צד ומניחים בצד.

3

ממיסים חמאה במחבת, מוסיפים סוכר ומנענעים את המחבת בתנועות סיבוביות כדי שהסוכר לא יישרף.

4

מניחים את הפרוסות המושרות במחבת (בשני מחזורים לפחות) וממשיכים לסובב את המחבת בזמן הטיגון עד שהסוכר והחמאה מתאחדים. מטגנים את הפרוסות עד שהן זהובות, הופכים ומטגנים שוב עד שהן זהובות.

5

מסדרים שני פרנץ' טוסט בכל צלחת הגשה, בוזקים אבקת סוכר ומגישים מיד. אפשר להוסיף למנה סירופ מייפל, קרם פרש, ריבה ופלחי נקטרינה שנצלים קלות במחבת חמה עד להשחמה.