מתכון

פסטיצ'יו גבינות

מאי 2017
6 דירוגים
פסטיצ'יו גבינות. צילום: דניאל לילה | סגנון: דלית רוסו
פסטיצ'יו גבינות. צילום: דניאל לילה | סגנון: דלית רוסו

רק השם מסובך: פשטידת פסטה קלה במיוחד להכנה שמצריכה רק בישול פסטה יבשה, ערבוב עם גבינות וביצים - ולתנור

מבין כל מאפי הפסטה המוכרים (קנלוני, לזניה וטימבולו) הפסטיצ’יו הוא הקל ביותר להכנה – פשוט מערבבים הכל, משטחים בתבנית ואופים עד שמתקבל מאפה שחום ומבעבע.

להכנת המתכון הצטיידו בתבנית 35X25 ס"מ.

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות.

2

מבשלים פסטה בסיר עם מי מלח רותחים עד לדרגת אל-דנטה. מסננים היטב, מעבירים לקערה ויוצקים שמן למניעת הידבקות.

3

מערבבים ביצים, גבינות ושמנת בקערה גדולה. מוסיפים את הפסטה, ממליחים, מפלפלים ומערבבים היטב.

4

יוצקים את תערובת הפסטה לתבנית משומנת ומפזרים למעלה פירורי לחם באופן שווה.

5

אופים 50-40 דקות עד להזהבה והתייצבות.