מתכון

פשטידת תירס

מאי 2019
4 דירוגים
פשטידת תירס. צילום: shutterstock
פשטידת תירס. צילום: shutterstock

מתכון לפשטידת תירס קלה שתמיד מצליחה. מתוך ספרו הקלאסי של קובי בר "פשטידות"

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).

2

שמים בקערה גדולה את גרעיני וקמח התירס, הביצים, הקוטג', הלבן ואבקת המרק. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים לתערובת אחידה.

3

משמנים את התבנית עם מרגרינה ומעבירים לתוכה את הבלילה.

4

זורים על פני הפשטידה את הגבינה הצהובה ואופים כ-50 דקות, או עד שהגבינה תימס ותבעבע.