מתכון

פתיתים בניחוח דאשי

מרץ 2016
1 דירוגים
פתיתים בניחוח דאשי. צילום: דניה ויינר | סגנון: דלית רוסו
פתיתים בניחוח דאשי. צילום: דניה ויינר | סגנון: דלית רוסו

גיוונים: אם לא משיגים טוגראשי מחליפים במלח ופלפל שחור גרוס.

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לטופו:

לטיגון:

לפתיתים:

לרוטב:

לקישוט:

לטופו:

לטיגון:

לפתיתים:

לרוטב:

לקישוט:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

משרים את הטופו:

1

מערבבים חמאת בוטנים, דבש וטוגראשי בקערה. אם המרינדה סמיכה מדי, אפשר לדלל בעזרת מעט שמן קנולה או מים. מוסיפים קוביות טופו ומערבבים, כך שיצופו מכל הצדדים. משרים כשעתיים.

מכינים את הפתיתים:

2

מבשלים לפי הוראות היצרן, אלא שמתבלים באבקת מרק דאשי במקום במלח.

3

מוסיפים לסיר בצל סגול, עלי כוסברה, בצל ירוק ושברי בוטנים, מערבבים ומעבירים לקערת הגשה.

מטגנים את הטופו:

4

מחממים היטב ווק או מחבת עם מעט שמן ומקפיצים את הטופו עד הזהבה. מוסיפים לקערה עם הפתיתים.

מכינים את הרוטב ומגישים:

5

מערבבים את חומרי הרוטב. מוסיפים לפתיתים ומערבבים היטב. אם יש צורך, מוסיפים מלח. משאירים שעתיים לפחות לספיגת טעמים. מקשטים בשומשום שחור ומגישים בטמפ’ החדר. אפשר גם לחמם שוב.