מתכון

צ'אודר פירות ים ותירס

יולי 2019
1 דירוגים
צ'אודר פירות ים ותירס של גוצ'ה. צילום: שרית גופן. סטיילינג: ענת לבל
צ'אודר פירות ים ותירס של גוצ'ה. צילום: שרית גופן. סטיילינג: ענת לבל

בזכות כמות הרפתות, ניו אינגלנד מתגאה בפס ייצור של מוצרי חלב מעולים המשתלבים עם פירות הים למנות נפלאות

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

ממסים את החמאה בסיר רחב ומטגנים קלות את הבצלים, הסלרי והתירס. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.

2

מוסיפים את תפוחי האדמה, המים או הציר, עלי הדפנה והתימין, מתבלים במלח ופלפל ומרתיחים. מקטינים את האש לבינונית ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים. מוסיפים את השמנת ומרתיחים שוב.

3

מוסיפים את פירות הים ומבשלים במשך 5 דקות על אש קטנה. מערבבים ומתקנים תיבול.

4

מכבים את האש ומשהים במשך 10 דקות לאיחוד טעמים. מגישים עם הבצל ירוק, הפפריקה והקרוטונים.