מתכון

ציר דגים של שף איתן ונונו

בסיס משובח לשלל תבשילים. שימו לב: חשוב מאוד לנקות את אדרות הדגים לפני הבישול

5,911 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2019
ציר דגים. צילום: shutterstock
ציר דגים. צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מנקים את האדרות: משרים את האדרות במים קרים 1/2 שעה לפחות. מחליפים את המים כמה פעמים (כשהם נהיים עכורים). האדרות הנקיות צריכות להיות בצבע לבן־ורוד.

2

מחממים שמן זית בסיר גדול וצולים את הירקות עד להשחמה. מוסיפים את האדרות, יין לבן ותבלינים וממלאים מים עד כיסוי. מביאים לסף רתיחה, מקטינים מיד את האש ומבשלים בבעבוע עדין כ-45 דקות. מפרידים בין הנוזלים לירקות ומסננים את הציר. מאחסנים במקרר או במקפיא.