מתכון

צלעות טלה בסומאק

פברואר 2016
2 דירוגים
צלעות טלה בסומאק. צילום: דניה ויינר
צלעות טלה בסומאק. צילום: דניה ויינר

נתחי בשר מעולים, שמגישים על מצע של עדשים שחורות

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מושחים את הצלעות במעט שמן זית ומתבלים בשום וסומאק.

2

מחממים גריל פחמים או תנור לחום של 200 מעלות.

3

צולים את הצלעות על גריל או מחבת פסים עד לדרגה הרצויה.