מתכון

צלעות תירס

יולי 2019
3 דירוגים
צלעות תירס של שף גביראל ישראל, L28. צילום: מתן שופן
צלעות תירס של שף גביראל ישראל, L28. צילום: מתן שופן

את התירס חולטים לריכוך חלקי, מטגנים ואז עוטפים ברוטב ברבקיו חמוץ - מתוק ונהדר שהופך את התירס לחטיף מושחת

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב ברביקיו

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים שמן לטיגון עמוק, מטגנים את התירס בשמן עד שהליבה (הקלח) משחים והתירס מתעקל לחצי סהר.

מכינים את רוטב הברביקיו

2

מערבבים את כל מריכיב הרוטב, טועמים וממליחים.

3

מניחים תירס בקערה, יוצקים מעל רוטב ומערבבים היטב. מפזרים מעל קליפת ליים וגבינת פטה ומגישים.