מתכון

צנונית כבושה

יולי 2019
1 דירוגים
צנונית כבושה של שף קובי בכר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג : דלית רוסו
צנונית כבושה של שף קובי בכר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג : דלית רוסו

מתכון נהדר ופשוט להכנה לצנוניות כבושות, שישמחו ללוות דגים בגריל או סתם בירה קרה ביום קיץ חם

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

שוטפים היטב את הצנוניות ודוחסים אותן בצנצנת (או בקופסת פלסטיק).

2

מוסיפים את התבלינים והנוזלים, אוטמים את הצנצנת ומניחים בצד ליומיים־שלושה.