מתכון

קארי עוף וירקות עם חמאת בוטנים וחלב קוקוס

פברואר 2016
קארי עוף וירקות עם חמאת בוטנים וחלב קוקוס. צילום: דניאל לילה | סגנון: טליה אסיף
קארי עוף וירקות עם חמאת בוטנים וחלב קוקוס. צילום: דניאל לילה | סגנון: טליה אסיף

באותה שיטה מכינים
קארי בקר ותרד: מחליפים את העוף בנתחי סינטה בקר, אותם מוסיפים כשתפוחי האדמה רכים. מבשלים ברוטב רק 10 דקות. מחליפים את השעועית בתרד ומוסיפים רק בשלב הבישול הסופי.

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לקארי:

להגשה:

לקארי:

להגשה:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

מכינים את הירקות והבשר:

1

מטגנים את הפרגיות בסיר עם שמן חם 5 דקות להזהבה. מוסיפים בצל, תפוח אדמה וגזר ומזהיבים 5-4 דקות.

2

מוסיפים פלפלים, שעועית ירוקה, כרובית וג’ינג’ר ומאדים תוך כדי ערבוב עוד 10 דקות עד שהירקות מתרככים מעט.

בינתיים מכינים את הקארי:

3

מערבבים בקערה חמאת בוטנים, משחת קארי, חלב קוקוס, צ’ילי מתוק, שום ותבלינים.

מבשלים יחד ומגישים:

4

יוצקים את הקארי לסיר עם הירקות והבשר, מביאים לסף רתיחה ומבשלים מכוסה על להבה בינונית-נמוכה כ-30 דקות. טועמים ומתקנים תיבול.

5

מפזרים בוטנים ומגישים.