כל פרי קיץ אחר יתאים גם, למשל מנגו.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
חומרים ל 5-4- מנות:
לנקטרינות:
להגשה:
אופן ההכנה
1
מכינים את בסיסי הקדאיף: מערבבים קדאיף, חמאה ודבש בקערה ומפרידים את האטריות באצבעות, כדי שיצופו בתערובת. מסדרים בתבנית בסיסי קדאיף בצורה שאוהבים.
2
אופים 15 דקות להזהבה יפה ואחידה.
3
מכינים את הנקטרינות: ממיסים חמאה ודבש במחבת, מוסיפים תבלינים ופלחי נקטרינות וצולים 3 דקות להזהבה וריכוך קל.
4
מכינים קצפת: מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר כ 3- דקות לקצפת יציבה ורכה.
5
מרכיבים את המנה ומגישים: מסדרים קצפת ופלחי נקטרינות על בסיסי הקדאיף, מפזרים אגוזי לוז ומגישים מייד.