מתכון

קדירת בקר מעושן, ירקות שורש ויין אדום

ספטמבר 2019
1 דירוגים
קדירת בקר מעושן, ירקות שורש ויין אדום של שף רותם צרפתי. צילום: יעקב מדר
קדירת בקר מעושן, ירקות שורש ויין אדום של שף רותם צרפתי. צילום: יעקב מדר

השף רותם צרפתי מגיש מתכון לקדירה חורפית עשירה בכל טוב עם ארומה מעושנת

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

חותכים את הירקות לקוביות גדולות. מאדים מעט את הבצל ומוסיפים את שאר הירקות. לאחר דקות אחדות מוסיפים את הבשר ואת הפפריקה וממשיכים לערבב.

2

יוצקים את היין לסיר ומגרדים את התחתית (שלא תישרף). מוסיפים את הציר, הסילאן והסויה ומביאים לרתיחה.

3

מבשלים כ-3 שעות על אש נמוכה. ניתן להסמיך במעט רסק עגבניות.