החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים 2 כפות שמן בקדרה גדולה או בסיר כבד שמתאים לתנור ומטגנים את הבשר מכל הצדדים כ 10 דקות להשחמה. מוסיפים דבש, שום, מלח ופלפל, מטגנים עוד 2 דקות ומוציאים את הבשר מהסיר.
2
מוסיפים 2 כפות שמן ומטגנים בצל, גזר, כרישה, כורכום, שורש פטרוזיליה וג'ינג'ר כ 5 דקות לזיגוג הירקות.
3
מוסיפים יין, ציר, מקלות קינמון, שזיפים ותימין. מחזירים את הבשר לסיר ומביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים חצי שעה (אם חסרים נוזלים, מוסיפים מעט מים רותחים).
4
בינתיים מחממים תנור ל 160 מעלות.
5
מעבירים את הקדרה לתנור לשעה וחצי.
6
מוסיפים תפוחי אדמה, בטטות ושומשום ואופים עוד שעה עד שהכל שחום ורך.