מתכון

קולאג' מהיר מבצק עלים

4 דירוגים
קולאג' מהיר מבצק עלים (קולאג' נורה) של נוף עתאמנה אסמעיל. צילום: גל בן זאב
קולאג' מהיר מבצק עלים (קולאג' נורה) של נוף עתאמנה אסמעיל. צילום: גל בן זאב

זוהי הגרסה לקולאג' מהיר. כדאי שיהיה בכל בית סירופ סוכר מוכן - זהו מתכון לזוגיות מוצלחת

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לסירופ סוכר

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מכינים סירופ סוכר: מרתיחים סוכר ומים בקלחת, נותנים לסירופ לבעבע כדקה, מסירים מהאש, מוסיפים מי זהר, מערבבים ומצננים.

2

מחממים תנור ל־175 מעלות במצב טורבו. מניחים את יריעת הבצק על משטח העבודה וחותכים אותה ל־9 או ל־12 ריבועים, תלוי בגודל הרצוי. מגררים את הג'יבנה גס בפומפייה ומניחים אותה בעזרת כף במרכז כל ריבוע. סוגרים את ריבוע הבצק למשולש ומסדרים את המשולשים בתבנית משומנת במעט חמאה. אופים 20־30 דקות עד שהמשולשים מזהיבים ותופחים. מוציאים את התבנית מהתנור ומוזגים את סירופ הסוכר. נותנים לסירופ להיספג ומגישים חם עם פיסטוקים טחונים.