" שהכין מנה דומה עם קולרבי חי. עשיתי נסיונות באפייה של כל מיני ירקות שורש וגיליתי שהטעם המתקתק של הקולרבי האפוי הכי מתאים לגבינות עיזים חזקות.” אם אתם לא מוצאים את גבינת “כתם” הנפלאה של “קורנמל”, גם גבינה אחרת בסגנון סנט מור תתאים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל 220 מעלות.
2
מניחים קולרבי בתבנית קטנה ועוטפים אותם בחצי מכמות שמן הזית ומלח גס. מכסים ברדיד אלומיניום.
3
אופים 50-40 דקות עד שהקולרבי רכים אך עדיין שומרים על צורתם. מוציאים מהתנור ומניחים להצטנן מעט.
4
חותכים את הקולרבי לקוביות ומערבבים בעדינות עם גבינה, שקדים, רשאד, מיץ לימון ויתרת שמן הזית. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.