• לרכישת מנוי למגזין
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Contact
השולחן
  • מתכונים
  • מסעדות
  • חדשות
  • כתבות
  • טורים
  • אפייה
  • סופשבוע טעים
  • מתכונים לשבועות
  • עוגת גבינה
  • עוד
    • מרקים
    • בריא
    • בראנץ'
    • פסטה
    • בשר
    • דגים
    • טבעוני
    • גבינות
    • קינוחים
    • יין ואלכוהול
    • תוכן מקודם

קולורבי צלוי בתנור על מלח עם גבינת עיזים

מתכון

הטעם של הקולרבי הצלוי עמוק ואדמתי. קרם גבינת עיזים של צוריאל ישר מהקופסה מעשיר ומעדן אותו. כמה פשוט, ככה טעים

מאת אורלי פלאי ברונשטיין
אפריל 2019
קולרבי צלוי בתנור על מלח עם גבינת עיזים. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: תמי סגל
קולרבי צלוי בתנור על מלח עם גבינת עיזים. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: תמי סגל
  • 4 מנות
  • 1 שעה
  • קל
  • כשר
  • צמחוני
  • Facebook
  • Pinterest
  • Email
  • הדפסה
  • 0שיתופים
  • 12,353צפיות

 

החומרים טבלת מידות ומשקלות

מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו בהנחה מיוחדת THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

להגשה

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה, מפזרים עליה מלח גס בשכבה אחידה ומניחים עליו את חצאי הקולרבי.

2

מזלפים על הקולרבי שמן זית, מתבלים בתימין, מלח ופלפל, מכסים ברדיד אלומיניום ואופים 45 דקות. מסירים את הכיסוי ואופים עוד 10 דקות להזהבה.

3

מגישים את חצאי הקולרבי הצלויים עם כף של גבינת עיזים למריחה. טעים חם או בטמפ׳ החדר.


  • קל
  • כשר
  • צמחוני
  • קולורבי
  • ירקות
  • גבינות
  • חלבי
  • מנות ראשונות
  • מתכונים לאירוח
  • מתכונים ממומנים
  • מבשלים עם משק צוריאל

ערוצי תוכן

  • מתכונים
  • מסעדות
  • חדשות
  • אנשים
  • טורים
  • בריא
  • מיוחד
  • יין ואלכוהול
  • קפה

מיוחדים

  • אפייה
  • בשר ישראלי
  • דגים
  • טבעוני
  • מרקים
  • גבינות
  • קינוחים
  • פסטה

שירות לקוחות

  • שירות למנויי המגזין
  • לרכישת מנוי
  • תנאי שימוש
  • מדיניות פרטיות
  • הצהרת נגישות
  • כתבו לנו

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

  • אודות ״השולחן״
  • המערכת
  • פרסום ושיתופי פעולה
  • תוכן מקודם
  • אתרים נוספים בקבוצה:
  • Timeout.co.il
  • Atmag.co.il
  • Thespoiler.co.il
© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2022
Designed, Developed and Powered by RGB Media
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של מגזין "השולחן" עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!