מחממים תנור ל-180 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה, מפזרים עליה מלח גס בשכבה אחידה ומניחים עליו את חצאי הקולרבי. מזלפים על הקולרבי שמן זית, מתבלים בתימין, מלח ופלפל, מכסים ברדיד אלומיניום ואופים 45 דקות. מסירים את הכיסוי ואופים עוד 10 דקות להזהבה. מגישים את חצאי הקולרבי הצלויים עם כף של גבינת עיזים למריחה. טעים חם או בטמפ׳ החדר.החומרים
טבלת מידות ומשקלות
מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו בהנחה מיוחדת THREE SIXTY FIVE by MASHBIRלהגשה
אופן ההכנה
1
2
3

קולורבי צלוי בתנור על מלח עם גבינת עיזים
מתכון
הטעם של הקולרבי הצלוי עמוק ואדמתי. קרם גבינת עיזים של צוריאל ישר מהקופסה מעשיר ומעדן אותו. כמה פשוט, ככה טעים
אפריל 2019

קולרבי צלוי בתנור על מלח עם גבינת עיזים. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: תמי סגל