מתכון

קונוסים של בצק עלים ממולאים בקרם גבינה, שוקולד לבן ומשמשים

דצמבר 2015
קונוסים של בצק עלים ממולאים בקרם גבינה, שוקולד לבן ומשמשים. צילום: דניאל לילה
קונוסים של בצק עלים ממולאים בקרם גבינה, שוקולד לבן ומשמשים. צילום: דניאל לילה

בסיציליה הם מכונים קנולי, ואצלנו לפעמים שופרות. בכל מקרה מדובר בבצק פריך ומלית קרם גבינה בניחוח וניל מודגש

בסיציליה הם מכונים קנולי, ואצלנו לפעמים שופרות. בכל מקרה מדובר בבצק פריך ומלית קרם גבינה בניחוח וניל מודגש.

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה:

להגשה:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות.

2

חותכים בצק פילאס לרצועות של ½2 ס"מ, ומלפפים סביב קונוס מתכת מהקצה כלפי מעלה. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה, ואופים כ-20 דקות או עד שהקונסים מזהיבים.

3

ממיסים שוקולד לבן עם שמנת 10% במיקרוגל.

4

מוסיפים את השוקולד אל הגבינה תוך כדי ערבוב. מוסיפים וניל ואינסטנט פודינג, מערבבים, מקפלים את הקצפת והמשמשים ומעבירים לשקית זילוף.

לפני ההגשה:

5

ממלאים את הקונוסים, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.