מתכון

קונכיות ממולאות בחציל וגבינת פטה

נובמבר 2019
2 דירוגים
פסטה קונכיות. צילום: shutterstock
פסטה קונכיות. צילום: shutterstock

מנה ראשונה מהירה וקלה להכנה שאידיאלי להגיש לאורחים

אין תחליף לטעם המעושן שהחציל מקבל כשהוא נקלה על האש ולכן, על אף שאפשר, לא מומלץ לאפות אותו בתנור.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב היוגורט

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מבשלים את קונכיות הפסטה בהתאם להוראות היצרן לדרגת אל-דנטה.

2

קולים את החצילים על גריל או על להבת הגז. קולפים אותם, קוצצים ומערבבים בקערה יחד עם הגבינה והשום, ומתבלים במלח ובפלפל שחור.

3

ממלאים כל קונכיית פסטה בכף ממלית החציל-גבינות.

4

מערבבים בקערית את כל חומרי הרוטב. מניחים על כל צלחת 3-4 קונכיות ממולאות ומגישים עם רוטב היוגורט.