מתכון

קונכיות ממולאות בחציל וגבינת פטה

מנה ראשונה מהירה וקלה להכנה שאידיאלי להגיש לאורחים

3,917 בשלנים התעניינו במתכון זה
נובמבר 2019
פסטה קונכיות. צילום: shutterstock
פסטה קונכיות. צילום: shutterstock

אין תחליף לטעם המעושן שהחציל מקבל כשהוא נקלה על האש ולכן, על אף שאפשר, לא מומלץ לאפות אותו בתנור.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו בהנחה מיוחדת THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

לרוטב היוגורט

אופן ההכנה

1

מבשלים את קונכיות הפסטה בהתאם להוראות היצרן לדרגת אל-דנטה.

2

קולים את החצילים על גריל או על להבת הגז. קולפים אותם, קוצצים ומערבבים בקערה יחד עם הגבינה והשום, ומתבלים במלח ובפלפל שחור.

3

ממלאים כל קונכיית פסטה בכף ממלית החציל-גבינות.

4

מערבבים בקערית את כל חומרי הרוטב. מניחים על כל צלחת 3-4 קונכיות ממולאות ומגישים עם רוטב היוגורט.