מתכון

קונסומה עגבניות

דצמבר 2018
2 דירוגים
קונסומה עגבניות של אילן פנחס ובני נקווה. צילום: shutterstock
קונסומה עגבניות של אילן פנחס ובני נקווה. צילום: shutterstock

עד לפני 150 שנה האירופאים היו בטוחים שהעגבנייה רעילה. למזלנו, מישהו נתן ביס ונשאר בחיים

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

טוחנים את העגבניות למחית חלקה במעבד מזון, מעבירים לחיתול בד ומסננים את הנוזלים במשך 3 שעות לפחות (לא להאיץ את התהליך בלחיצה).

2

מרתיחים את נוזל העגבניות על להבה נמוכה-בינונית במשך 30 דקות או עד קבלת נוזל שקוף ומוסיפים מלח לפי הטעם.

3

מגישים בכוס יין עם כמה טיפות שמן זית. ניתן לקשט בפרוסות דקות של עגבניות שרי וטבעות בצל ירוק.