מתכון

קונפי חומוס עם שומן כבש וזרעי כמון

ספטמבר 2019
1 דירוגים
קונפי חומוס עם שומן כבש וזרעי כמון של שף רפי כהן. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר
קונפי חומוס עם שומן כבש וזרעי כמון של שף רפי כהן. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר

מדובר בתבשיל עניים מסורתי, שנועד להעניק לגרגרי החומוס טעם של בשר ללא שימוש ממשי בבשר

את הגרגרים מבשלים המון שעות בשומן כבש עד שהם סופגים את כל הטעמים והופכים לבלילה סמיכה ומתמסרת.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

שמים את כל החומרים בסיר, יוצקים מים לכיסוי ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה למינימום, מכסים ומבשלים 3 שעות לריכוך מוחלט.

2

מגישים עם לחם או פיתות.