הדרך להיות מיקסולוג מתחיל עוברת במתכון הזה, אפרול בננות ביתי שמכינים בקלות משתלב נהדר עם טעמי הקפה והתפוז

*מומלץ להשתמש בקפה של סיה החוואי האינדונזי, שטעמו תבליני ופירותי.

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לאפרול בננות

לבינז ביטרס

לקוקטייל

לאפרול בננות

לבינז ביטרס

לקוקטייל

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

מכינים את אפרול הבננות

1

משרים בבקבוק 50 גרם בננות מיובשות עם 750 מ"ל אפרול.

מכינים את הבינז ביטרס

2

בבקבוק מערבבים ג'ין בומביי וקפה (ביחס של 1:5 - על כל 50 מ"ל ג'ין יש לשים 10 מ"ל קפה).

מכינים את הקוקטייל

3

מוזגים את כל המרכיבים לכוס יין עם כמה קוביות קרח, מערבבים וסוחטים מעט קליפת לימון מעל.