לא חייבים לבחור בין קפה לאלכוהול, במתכון הזה המרירות של הקמפרי משתלבת היטב עם טעמי הקפה הדומינטטיים

שימו לב שצריך להשרות את פולי הקפה במשקה יום קודם להגשה.

*מומלץ להשתמש בקפה של החוואי אלברטו מברזיל, שטעמיו שוקולדיים ואגוזיים.

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לקוקטייל

לקוקטייל

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

מכינים את הביטר קפה

1

בבקבוק משרים את המרטיני או הקמפרי עם פולי הקפה במשך 24 שעות.

מכינים את הקוקטייל

2

מוזגים את כל המרכיבים לכוס היי בול עם כמה קוביות קרח. מקשטים בפלח תפוז ומגישים.