מתכון

קינואה מבושלת

בישול קינואה יכול להוות בסיס מצוין למאכלים רבים. מכינים את המתכון הזה ומשם השמיים הם הגבול

99,563 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
קינואה מבושלת. צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע
קינואה מבושלת. צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע

מכינים כמות גדולה של מתכון הבסיס וכל יום מגלגלים קציצה אחרת.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

שמים את כל החומרים בסיר ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על להבה בינונית כ-15 דקות עד שהמים נספגים לגמרי.

2

מכבים את הלהבה וממתינים עוד כ-10 דקות עד שהקינואה מבושלת וטבעות לבנות מופיעות במרכז הגרגרים. מפרידים את הגרגרים במזלג ומצננים.