מתכון

קלמנטינות בסירופ קל

ינואר 2019
2 דירוגים
קלמנטינות בסירופ קל של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף
קלמנטינות בסירופ קל של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף

אפשר להגיש את הקלמנטינות האלה לצד גבינות או עוגה בחושה, או לשלב בסלט ירוק

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מסדרים את הקלמנטינות בצנצנת מעוקרת.

2

מרתיחים מים וסוכר, מצננים כ־10 דקות, מוסיפים ערק, מערבבים ויוצקים על הקלמנטינות. אוטמים ושומרים בקירור 7־10 ימים.